کار زیربنایی
کی میگه در قم کار زیر بنایی نمیشه؟ پس این همه کار چیه؟ وقتی تو و امثال تو چشم دیدن این همه کار زیربنایی رو ندارین چرا بیخودی به این و اون تهمت و بهتان میزنین؟!
مگه نمیبینین یه شهردار میآد به بهانه طرح توسعه شهر خونههای مردم خراب میکنه و دیگری میآد بجای اون خونهها و مغازهها پاساژ درست میکنه! لابد یکی دیگه هم میآد پاساژ و خراب میکنه دوباره بجاش خونه میسازه!
یه شهردار میبینه خیابون بزرگه، پیادهرو کوچک، کلی هزینه میکنه ازعرض خیابون کم میکنه تا پیاده رو عریض بشه که شهروندان محترم راحتتر رفت و آمد کنن و زن و مرد این همه تنه به تنه هم نزنن، دیگری میآد همون پیادهروُ کوچک میکنه و خیابون رو بزرگتر.
یه شهردار میآد برای رفاه مردم و رانندهها میدون شهر را کوچکتر میکنه ودیگری میآد هزینه میکنه و دوباه فلکه رو به حال اولش برمیگردونه...
یه شهردار میآد میگه میخوام زیباترین و بلندترین میدون در نقطه مرکزی قم درست کنم، فضای سبز و آبنماهای قشنگ میدون رو به هم میزنه و دیوار مکعبی بدقواره وسط میدون میسازه که به هرچیزی شبیهه جز میدون.
یکی میآد سنگفرشهای کنار خیابونها را میکنه درخت میکاره دیگری درختها رو میکنه جاش رو چنان آسفالت میکنه که دیگه کسی جرأت درختکاری در اونجا رو نداشته باشه، بعدش هم میگه ایهاالناس خیالتون تخت که من ده برابر این درختها رو تو بوستان شهر میکارم!
یکی میآید میگه میخوام رودخونه رو سامان دهی کنم و کلی پول خرج میکنه تا تو رودخونه فضای سبز درست کنه دیگری میآد می گه میخوام روی رودخونه رو بپوشونم و یه صحن جدید بسازم.
خلاصه اینکه یکی درست میکنه یکی خرابش میکنه و یکی دیگه خرابش میکنه که دیگری درستش کنه…
دیگه نگی توی قم کار زیربنایی نمیشه!!!
داخلی. فرهنگی. نهادهای مذهبی. مشکلات بومیقم
یک کارشناس فرهنگی در قم گفت: نهادها و مسوولان دینی و مذهبی، به بهانه اجرای برنامههای کشوری و بینالمللی از مشکلات فرهنگی این استان غفلتنکنند.
"حجتالاسلام "مسعود صفیاری" روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:
نهادها و موسسات فرهنگی قم، بیشتر فعالیتهای خود را معطوف برقراری ارتباط با شهرها و کشورهای دیگر کردهاند درحالی که این موضوع نباید میان آنان و مردم این استان فاصله ایجاد کند.
وی بیان داشت: هماکنون خوراک فرهنگی و دینی بسیاری از نقاط کشور توسط قم تامین میشود اما شهروندان این شهر، از آنها بهره لازم را نمیبرند.
وی ادامه داد: حوزه علمیه و بخشهای فرهنگی و دینی قم نتوانستهاند ارتباط عمیق با مردم شهر و روستاهای قم برقرار کنند درحالی که یک روحانی در شهرهای دیگر کشور، تحولات بسیاری ایجاد کرده است.
صفیاری اضافه کرد: متاسفانه فعالان تبلیغ و پژوهش قم، رسیدگی به امور فرهنگی این استان را جزء وظایف خود نمیداند.
وی خاطرنشان کرد: چاپ نشریات، مجلات و کتابهای مختلف دینی قم در کشور از جایگاه ممتازی برخوردار است، اما بیشتر آنها، تنها برای استفاده شهرهای دیگر صورت میگیرد.
وی گفت: متاسفانه در قم، با وجود سرمایهها و شخصیتهای فرهنگی بسیار، کار فرهنگی ریشهای نشده است درحالی که این استان باید نسبت به هزینهای که برای فعالیتهای فرهنگی و دینی پرداخت میکند از آن بهره مند شود.
وی یادآورشد: حفظ حرمت این شهر از آسیبهای اجتماعی، باید در اولویت برنامههای فرهنگی این بخشها قرار گیرد در غیراین صورت، جوانان این استان، در مقابل شبیخون فرهنگی دشمن، مقاومت خود را از دست خواهند داد.
زیبایی معنوی
زمانی که در شیشه عطر بسته است عطر داخل ان هم محفوظ خواهد بود ولی به محض این که چند ساعتی سر شیشه عطر برداشته شودعطر داخل ان می پرد و تنها شیشه خالی بدون عطر می ماند که کسی به ان میلی ندارد .ججاب هم مانند سر شیشه عطر است که بوی خوش و زیبایی و حلاوت و طراوت خانمها را حفظ می کند و با برداشتن ان زیبایی و حلاوت از بین می رود . اری رمز زیبایی خانمها همین حجاب است.